www.atis-interiery.cz

deutsch česky english russian
návrhy a realizace
interiéry, obchodní zařízení...
Atis-em

Mapa stránek | Úvodní stránkaO firmě
konfigurátor regálů

O firmě

INTERIÉR MUSÍ LÁKAT K NÁKUPŮM

(datum) 01.11.2010, (autor) ATIS-em

Firma ATIS – em spol. s r.o. spolupracuje s obchodními organizacemi v oblasti komplexního vybavení obchodů, architektonických a inženýrských služeb v oblasti interiérů a staveb od koncepčního návrhu a výtvarného řešení až po dodávku stavebních prací a interiéru. Na českém a slovenském trhu působí téměř 20 let.

V rámci přímého prodeje nabízí firma ucelený program obchodního zařízení pro veškerý sortiment (oděvní, obuvnický, elektra, potraviny, …) vč.montáže. Jednotlivé prvky obchodního zařízení lze shlédnout ve výstavní síni společnosti.

Na to, co firma ATIS-em spol. s r.o. připravuje pro své zákazníky v nejbližší době jsme se zeptali ing.Emila Mikšoviče – jednatele firmy.

Po pěti letech úspěšného fungování se stávající vzorkovna obchodního zařízení firmy ATIS-em spol. s r.o. rozšířuje o nové prostory. Dokončení proběhlo 21.6.2010. Nové prostory nabízí mimo již ověřené prodejní regálové systémy pro obuv, textil, sport i nový univerzální regálový systém Magma. Tento je obdobou nejrozšířenějšího regálového systému SU5 (OZAP Toužim), který f.ATIS-em kompletně nabízí vč.montáží, servisu a výroby atypů pro specifické druhy zboží v Čechách, na Moravě a na Slovensku. Regálový systém SU5 samozřejmě zůstává hlavním univerzálním systémem, který je svým designem, variabilitou a nosností vhodný do prodejen potravin, elektra, drogerie, veškerého průmyslového a spotřebního zboží.

Vzorkovna i nadále bude našim zákazníkům nabízet ucelenou nabídku standardního vybavení obchodů, škálu různorodého materiálového provedení a zároveň i ukázky možností individuálního přístupu po designové a výtvarné stránce.
Srdečně si Vás dovolujeme pozvat do naší vzorkovny, kde můžeme spojit Vaše představy a naše zkušenosti.

Dobrý obchodník zajistí dobré zboží. Pro dobré zboží potřebuje zajistit efektivní prodejní formu, funkční prodejní zařízení a výtvarně zdařilý interiér.
Vzorkovna obchodního zařízení funguje jako stálá výstavní síň, navštívit ji je možno denně od 7.00hod. do 16.00hod.

Zároveň v druhé polovině letošního roku připravila firma ATIS-em spol. s r.o. jako prodejce obchodního zařízení výrobce OZT Toužim AKCI SLEVY až -7% na veškerý základní sortiment regálového systému SU5 (sleva ze základních katalog.cen výrobce OZAP Toužim).
Slevová akce platí na veškeré smluvně uzavřené dodávky v období 15.6. až 15.12.2010 pro veškerý základní sortiment prvků regálových sestav (regály, gondoly, vitríny, pulty, regály rámové, skladové a archivační, … ) SU5.
Je určena nejen firmám s řetězci prodejen, ale i jednotlivým obchodníkům, kteří v druhé polovině roku uvažují o rozšíření nebo zkvalitnění stávajících prodejních podmínek.

SLEVA NA ODBĚR PRVKŮ SU5 do 15.000,-Kč bez DPH -3%.

SLEVA NA ODBĚR PRVKŮ SU5 nad 15.000,-Kč bez DPH - 7%.

Věříme, že naše nabídka zákazníky zaujme a těšíme se na příjemnou spolupráci s Vámi.
INTERIÉR MUSÍ LÁKAT K NÁKUPŮM
 

Grafika a aplikace DUNA Graphics, s.r.o.
XHTML 1.1, CSS Level 2

www.obuv-kuze.cz