www.atis-interiery.cz

deutsch česky english russian
návrhy a realizace
interiéry, obchodní zařízení...
Atis-em

Mapa stránek | Úvodní stránkaO firmě
konfigurátor regálů

O firmě

ROZŠIŘUJEME VZORKOVNU OBCHODNÍ ZAŘÍZENÍ (výstavní a prodejní síň zařízení pro vybavení obchodů)

(datum) 01.06.2010, (autor) ing.Mikšovič

Po pěti letech úspěšného fungování se stávající vzorkovna obchodního zařízení firmy ATIS-em spol. s r.o. rozšíří o nové prostory. Dokončena bude 21.6.2010. Nové prostory nabídnou mimo již ověřené prodejní regálové systémy pro obuv, textil, sport i nový univerzální regálový systém Magma. Tento je obdobou nejrozšířenějšího regálového systému SU5 (OZAP Toužim), který f.ATIS-em kompletně nabízí vč.montáží, servisu a výroby atypů pro specifické druhy zboží v Čechách, na Moravě a na Slovensku. Regálový systém SU5 samozřejmě zůstává hlavním univerzálním systémem, který je svým designem a nosností vhodný do prodejen potravin, elektra, drogerie a veškerého průmyslového a spotřebního zboží.
Vzorkovna i nadále bude našim zákazníkům nabízet ucelenou nabídku standardního vybavení obchodů, škálu různorodého materiálového provedení a zároveň i ukázky možností individuálního přístupu po designové a výtvarné stránce.



Srdečně Vás zveme do naší vzorkovny, kde můžeme spojit Vaše představy a naše zkušenosti.


Dobrý obchodník zajistí dobré zboží. Pro dobré zboží potřebuje zajistit efektivní prodejní formu, funkční prodejní zařízení a výtvarně zdařilý interiér.



Vzorkovna obchodního zařízení funguje jako stálá výstavní síň, navštívit ji je možno denně od 7.00hod. do 16.00hod.
 

Grafika a aplikace DUNA Graphics, s.r.o.
XHTML 1.1, CSS Level 2

www.obuv-kuze.cz